A Barcs és Vidéke Horgászegyesület három horgászvíz kezelését végzi

Kis-Bók holtág: (14-038-1-1 víztérkód)

A 9,1 ha-os vízterület rendkívül változatos medret rejt. A nyugati vége sekély iszapos, nádassal és bokrokkal segélyezett. A középső részén bedőlt fák rejtik a kapitális halakat. A meder itt a 4-5 méter mélységet is eléri. A keleti részén a part mellett közvetlenül 4-5 méter mélységbe szakad a meder. A Fő hal a ponty és amur. Ragadozó halak közül a harcsa, csuka és süllő a jellemző. A horgászok gyakran fognak kárászt és keszegféléket

Nagy-Bók holtág:(14-021-1-1 víztérkód)

A teljes területe 23,2 ha, de ennek nagy része nádas körülbelül 5 ha nyílt vízterülettel rendelkezik. A meder változatos fél métertől 5 méter mélységig változik. A keleti oldalon találhatóak a horgászhelyek. A nyugati part teljes egészében bokrokból  és nádasból áll. Fő hala a ponty és a csuka. Jelentős bodorka állomány, de szinte miden tavi hal megtalálható benne. Mára már ritkaságszámba megy a jelentős sügérállománya

Bolhó tőzegtó: (14-007-1-1 víztérkód)

8,8 ha sekély vizű tőzegtó. A tó nyugati és északi részén a partot nádas szegélyezi van ahol 30 métere is benyúlik a tóba. A horgászok leginkább pontyot zsákmányolnak, de gyakran fogható amur dévérkeszeg kárász harcsa és süllő is. 

Kis-Bók holtág

Megközelítése: Barcstól a 6-os úton haladva kelet felé, a körforgalom után jobbra fordulni zátonytelep felé. A horgásztanya épületét elhagyva balra tartva jutunk el a Kis-Bók holtágig.

Főként stégekről lehet horgászni. Az északi oldalon lehet autóval megállni. A déli oldal csónakkal közelíthető meg. Csónakkikötő a nyugati oldalon található. Mellette napijegyes stéget használhatnak a vendéghorgászok. Csónak bérelhető. elektromos csónakmotor használható. 1,4 km hosszú változatos horgászvíz. Vannak szakaszok amik 6 m mélyek és amik csak 2 méteresek. A partot bokrok, bedőlt fák nádas segélyezi. Fő hala a ponty, süllő, keszegfélék. Természetes víz lévén számos halfaj fogható még: harcsa, csuka, bodorka, dévérkeszeg, küsz, szilaorrú keszeg, domolykó, amur, csapósügér.

Nagy-Bók holtág

Megközelítése: Barcstól a 6-os úton haladva kelet felé, a körforgalom után jobbra fordulni zátonytelep felé. Az út nyugati oldalán húzódik a Nagy-Bók holtág.

A horgászvíz keleti oldalán összesen 50 db stégről lehet csak horgászni. Csónak használata nem engedélyezett.

Bolhói tőzegtó

Megközelítése: Barcstól nyugat felé haladva Babócsa után érünk el Bolhó településre. A legelső útkereszteződésen balra fordulva érünk el a tóig.

A tó kelet és nyugati irányból is megközelíthető autóval. Körbesétálható. A keleti részén parti állásokról a nyugati részén stégről lehet horgászni.